11 juni

Dinsdag 12 juniis het zover: we gaan survivallen! Daar is een aparte digiduif over gestuurd over alles wat je die dag mee moet nemen en aan moet doen.

Groep 8 gaat vast zorgen voor een schitterende afscheidsavond. We hebben er zin in! Het spelen gaat steeds beter. Vrijdag a.s. gaan we de hele ochtend oefenen. Iedereen moet dan zijn/ haar kleding meenemen, want er worden ook foto’s gemaakt. Omdat de rest van de school die dag op schoolreis is, maken we er een hele feestdag van. Voor tussen de middag hoeft er geen eten meegenomen te worden en ’s middags willen we met de hele klas gaan zwemmen in het zwembad in Axel. Het zou fijn zijn dat daarom iedereen zoveel mogelijk op de fiets naar school zou kunnen komen.

Kaarten kopen voor de afscheidsavond kan nog steeds. Dat kan via de kinderen van groep 8, maar ook bij de juf. We oefenen nog steeds lekker verder met de musical. De decors zijn inmiddels ver klaar! Ouders die ons daarbij hebben geholpen, bedankt!

Opwoensdag 20 junigaat groep 8 naar Saeftinghe met de jeugdnatuurwacht. Daar is al een poosje geleden een aparte brief over meegegeven. Er zijn gelukkig genoeg ouders die rijden en meelopen, bedankt! We vertrekken rond 12.30 uurvanaf school. Draag oude kleren en oude sportschoenen of laarzen. Neem schone kleding, een handdoek en een vuilniszak mee. Neem voor onderweg in een rugzakje eten en vooral drinken mee! Ik verwacht dat we rond 17.30 uur terug zijn in Axel.

Vorige week hadden we weer een les uit Wonderlijk gemaakt. Daarin leerden we begrippen rondom seksuele diversiteit en mensen die anders zijn te accepteren en respecteren als mens. Deze les paste ook goed bij de bijbellessen van de afgelopen week over ‘Wie is mijn naaste?’

Op 31 mei verzorgde groep 8 de maandsluiting. We speelden een toneelstuk over Jozef; ‘alles wat je droomt’. Goed gedaan groep 8!

 

Groeten,

Juf Esther en juf Suzanne